България в момента е като някой изпаднал, на който никой съсед

...
България в момента е като някой изпаднал, на който никой съсед
Коментари Харесай

Борисов хвърли бомбата! Каза кога си тръгва

" България сега е като някой изпаднал, на който никой съсед не желае да му да де пари. Следващото държавно управление, което пристигна, ще би трябвало да праща борчовете ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти на партията във Варна.

Той разкри и какви грозни финансови спекули вършат от " Продължаваме промяната " (ПП).
-->
" Това е майсторлъкът на обирджията с тука има – тука няма и пирамидите. Казвате " Вдигнаха ми пенсията! ", а те те обират - от двата джоба ти взимат.

" Това е горчивата истина - върнаха ни за тези седем месеца поне с 10 години обратно. Наново всичко би трябвало да се прави, с цел да се възстановят финансите.

Иде тежка зима - дърва няма, пелети няма, а пари има единствено в офшорките ", добави водачът на ГЕРБ.

" Големият въпрос за мен е за какво се получи по този начин? От къде пристигна тази намеса? Не си ли отговорим на този въпрос...

Не знам какво ще вършим, само че би трябвало да съберем парите, изнесени на открито, с цел да се възвърне ненапълно страната ", посочи Борисов.

Ние един път сме брали ядовете с Чернобил и знаем какво става с страните наоколо.

" Искам да сме рационални, аз съм умел човек, само че по-трудно и рисково време не е имало в последните 50 години. Трябва да имаме мощна страна. Не, че с Радев сме се заобичали, само че зачитаме хората зад хората, копито са ни избрали.

Гледам да е по-мирно. А служебните министри на Радев завариха цялостен хаоси и бардак и самият Радев го сподели и всички му повярваха, а когато ние предупреждавахме за това ни чегъртаха ", добави Борисов.

Съвсем ненадейно той разгласи по кое време ще се пенсионира: " Ще се пенсионирам, когато видя  " Хемус ". А с цел да създадем " Хемус ", то би трябвало да гласувате на втори ", написа Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР